Pazartesi, Nisan 29Son Haberler:
Shadow

2022 Pirelli Takvimi Bryan Adams Tarafından Fotoğraflanacak

2022 Pirelli Takvimi,- fotoğrafları, fotoğrafçı ve müzisyen kimliği ile bilinen Kanadalı sanatçı Bryan Adams tarafından çekilecek. Haberi sosyal medya hesapları üzerinden duyuran Adams, takvimin bu seneki fotoğrafçısı olarak seçilmiş olmaktan gurur duyduğunu söyledi. ‘The Cal™’ için fotoğraf ve müziği buluşturma fikrinin kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

Pirelli Takvimi İki Yıl Aradan Sonra Geri Dönüyor

Adams’ın açıklaması ile Pirelli Takvimi efsanesinin geçtiğimiz sene koronavirüs pandemisinden dolayı askıya alınmasından sonra geri döneceği de kesinleşti. ‘The Cal™’, bundan önce yalnızca 1967′de ve 1975 ile 1983 seneleri arasında askıya alınmıştı. Adams, 2022 Pirelli Takvimi projesi içerisinde ilginç insanların yer alacağını söylüyor.

Bryan Adams Kimdir?

Kanadalı rock şarkıcısı Bryan Adams, 90’ların sonundan beri müzik kariyeriyle birlikte fotoğrafçılık tutkusunu bir araya getiriyor. Çok sayıda model, müzisyen ve oyuncu ile çekimler gerçekleştiren Adams, bu alanda da oldukça büyük beğeni topladı. Ünlü sanatçının fotoğrafladığı isimler içerisinde Amy Winehouse, Naomi Campbell, Mick Jagger gibi ünlüler; politikacılar, devlet büyükleri bulunuyor. Adams, aynı zamanda Kraliçe 2. Elizabeth’i altın jübilesi için fotoğrafladı.

Bryan Adams Başarıları

Bryan Adams’ın elinden çıkan portre fotoğraflar, şimdiye dek; Vogue, GQ, Harper’s Bazaar, Vanity Fair vb. prestijli yayınlarda kendine yer buldu. Ünlü sanatçının aynı zamanda; Zoo isimli kendi çıkardığı bir dergi de bulunuyor. Adams, ayrıca fotoğraflarını çok sayıda kitap içerisinde topladı. “American Women (Amerikan Kadınları – 2004)”, “Exposed (Açığa Çıkanlar – 2012)”, İngiliz savaş gazileri ile projesi “Wounded: The Legacy of War (Yaralı: Savaşın Mirası – 2014)”, “Homeless (Evsiz – 2019)” bunlar içerisinde yer alıyor. Adams, aynı zamanda müzik alanında 40 yıllık bir kariyerini sürdürüyor. Sanatçı, 40’ı aşkın ülkede bir numaraya yükselen albümleri ile üç Akademi Ödülü ve beş Altın Küre adaylığı ve bir Grammy Ödülü’ne sahip.

Bir önceki yazımız olan En Uygun 225/45 R17 Continental Lastik Fiyatları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.