Pazar, Mayıs 5Son Haberler:
Shadow

2021 Nissan Pathfinder’da Kumho Crugen HP71 Lastikler Kullanılacak

Kumho 4 mevsim lastiği Crugen HP71, 2021 Nissan Pathfinder için orijinal ekipman olarak sunuldu. Kumho Crugen HP71, Kumho’nun Macon fabrikasında üretiliyor. Üretici, Kumgo Crugen serisinin kentlerde kullanılan SUV araçların çıkışına paralel olarak geliştirildiğini ve dünya çapında tanınırlık kazandığını söylüyor. Kumho SUV lastiği, 255/60R18 ölçüsünde sunuluyor.

Kumho Crugen HP71 4 Mevsim Güvenlik Sağlıyor

Kumho 4 mevsim lastiği, geliştirilmiş omuz ve merkez blokları ile direksiyon manevralarına hızlı ve doğru tepki veriyor. Özel bileşiği ile Kumho Crugen HP71, dört mevsim güvenli yol tutuşu ve frenleme sağlıyor. Aynı zamanda tam derinlikli kılcalları ve geniş kanalları, ıslak zeminde de performansı yükseltiyor. Kumho SUV lastiği, yakıt verimliliği ve sürüş konforu için birçok yeni teknoloji ile sunuluyor.

Kumho Crugen HP71 SUV Araçlar için Sunuluyor

Kumho Crugen HP71, özel tasarımı ve hamuru ile lüks bir his ve sessiz bir sürüş sağlıyor. Ancak Kumho 4 mevsim lastiği deseninin CUV / SUV araçlar için ideal hâle gelmesini sağlayan ise performansı ve uzun ömürlü olması. Kumho SUV lastiği, en son teknolojisi ile mevsim ve hava durumu ne olursa olsun sürücülerin güvende hissetmesini sağlıyor.

Kumho 4 Mevsim Lastiği Özellikleri

Kumho Crugen HP71, geniş diş aralıkları ile kış aylarında uzun süre çekiş gücünü koruyor; kar ve çamuru hızla tahliye edebiliyor. Hızlı su tahliyesi, suda kızaklama riskini düşürmeyi sağlamakla birlikte yağmurlu havalarda güvenlik sunuyor. Kumho 4 mevsim lastiği deseninin güçlü blokları ve özel yapısı, basıncın dengeli dağıtılmasını sağlayarak lastiğin ömrünü uzatıyor. Kumho SUV lastiği deseninde kullanılan Variable Pitch Teknolojisi, bugün piyasadaki en üst seviyelere rakip olan sessiz ve konforlu bir sürüşü sağlıyor.

Bir önceki yazımız olan Amiral Gemisi Yaz Lastiği Yokohama Advan Sport V107 Satışa Sunuluyor başlıklı makalemizde yaz lastikleri ve yokohama advan sport v107 hakkında bilgiler verilmektedir.